Rij Centraal Amsterdam en omgeving beschikt over een zorgvuldig geselecteerd team rij instructeurs-coaches in 2021. Zij zijn gekwalificeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen die zijn vastgesteld door het CBR om rijles te mogen geven. De instructeurs zijn ervaren en werken met professioneel opgestelde lessen, lesdoelen worden samen met jou opgesteld en aan het einde van elke les wordt er geëvalueerd of deze doelen zijn behaald en aan welke doelen er nog gewerkt moet worden. Samen werken jullie aan een succesvol leertraject om de slagingskans te vergroten. 

Kennis van de route

De instructeurs van Rij Centraal Amsterdam wonen bij jou in de buurt en kennen daardoor de weg als geen ander. Het vormt geen enkel probleem in welk stadsdeel je woont, je naar je werk- of naar school gaat Rij Centraal Amsterdam haalt je op waar je wilt en zet je ook weer netjes af. Ook is het mogelijk om rijlessen te nemen wanneer je buiten en in de omgeving van Amsterdam woont.

Veilig, sociaal en interactief

Veiligheid en vriendelijkheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze rij instructeurs zijn naast zeer vriendelijk ook zeer gedreven om hun vak als rij instructeur goed en zorgvuldig uit te oefenen zodat jij zeker en succesvol zal slagen voor je praktijkexamen. Onze rij coach zijn verplicht periodiek het instructeurs examen opnieuw af te leggen, zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanpassingen met betrekking tot de theorie en de praktijk. Zo kunnen wij als Rij centraal Amsterdam veiligheid en 100% slaagkans blijven waarborgen.

Vaste rij instructeur-coach

Na een eerste proefles kijken wij welke rijinstructeur het beste bij jou past, een rijcoach waar je een goede klik mee hebt heeft een positieve invloed op jouw rijlessen. Door middel van een vaste rij instructeur is het mogelijke een vertrouwensband op te bouwen en hoef je niet steeds weer te wennen aan de leerstijl van een nieuwe rij instructeur. Naar aanleiding van de eerste proefles kan de instructeur een inschatting maken wat het niveau is van jouw rijvaardigheid en hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt tot het praktijkexamen.

Digitale leeromgeving en transparantie

Wat Rij Centraal Amsterdam uniek maakt is dat onze rijinstructeurs een digitale “instructie kaart” aanmaakt van elke leerling. In deze instructiekaart houd je rijcoach een persoonlijk logboek bij van elke leerling. Hierin staan de doelstellingen beschreven, de inhoud van elke rijles, welke onderdelen van de theorie hij of zij beheerst en aan welke onderdelen van de theorie nog gewerkt moet worden. Door middel van deze lijsten met data wordt in één oogopslag duidelijk hoe ver de leerling is in zijn of haar rijvaardigheid. De instructiekaart draagt bij aan een snel en succesvol leertraject om sneller het praktijkexamen af te leggen. Deze instructiekaart kan zowel met de leerling als met de ouders digitaal worden gedeeld. Rij Centraal Amsterdam streeft hiermee naar kwaliteit, succes met regelmaat en transparantie. Tevens zijn de rijinstructeurs van Rij Centraal Verkeersopleidingen Amsterdam succesvolle en gekwalificeerde theorie docenten. Hierdoor krijg je tijdens je rijles ook nog eens extra veel informatie met betrekking tot de auto theorie en handige tips en tricks op al deze regels te onthouden.

Faalangst-, add, adhd, dyslexie, autisme en stressbegeleider

Rij Centraal Amsterdam heeft binnen het team van rij instructeurs ook instructeurs in dienst die ervaring hebben met leerlingen met ADHD, faalangst of autisme. Zij passen de lesstof en deelname in het verkeer aan naar de behoefte en het vermogen van de leerling en niet andersom waardoor Rij Centraal Amsterdam in staat is maatwerk te leveren.

Call Now Button