Spoed rijopleiding

Start in 2020 met een spoedopleiding bij Rij Centraal Amsterdam

Je hebt snel een rijbewijs nodig in 2020, deze spoedopleiding bij Rij Centraal Amsterdam geeft je gelegenheid om in een zeer korte tijd je rijbewijs te halen.

Door middel van de spoedcursus is het mogelijk om in een korte periode je rijbewijs te halen in Amsterdam en omstreken. In overleg met Rij Centraal Amsterdam kijken we of deze spoedcursus bij jou past. Dit beoordelen wij door middel van een intake gesprek. Rij Centraal Amsterdam vindt het belangrijk dat je een rijopleiding volgt die bij jou past en zodanig als prettig wordt ervaren.
Een spoedopleiding is niet voor iedereen weggelegd in verband met tijdsdruk en een strakke planning.

Na een akkoord op de aangevraagde spoedopleiding plant de rijcoach samen met jou de data en tijdsblokken in van de rijlessen. In deze planning houd de rijcoach rekening met jou studie, werk en de bestaande reserveringstijd voor het theorie- en praktijk examen. 

Waarom spoedopleiding te volgen bij Rij Centraal Amsterdam?

Omdat je met spoed een rijbewijs moet halen voor je nieuwe baan.​

Je snel je rijbewijs halen omdat je binnenkort genoeg vrije tijd hebt voor een spoedopleiding.

Rij Centraal Amsterdam heeft de meest gekwalificeerde en professionele rij coaches die jou op de beste manier door het leertraject heen loodsen. Je wilt met spoed je rijbewijs halen omdat elke week lessen voor een langdurige periode te veel tijd in beslag neemt.

Aanmelden spoedopleiding Amsterdam 

Wil je de spoedopleiding volgen bij Rij Centraal Amsterdam meld je dan aan via het aanmeldformulier Spoedopleiding. De 20 lesuren worden dan verdeeld binnen de 10 tot 15 dagen. Aansluitend volgt het praktijkexamen bij het CBR die wij voor jou reserveren. Vanzelfsprekend geldt bij de spoedopleiding een nauwkeurige planning en een strikte naleving van de ingeplande uren van beide partijen. 

Bij deelname aan de spoedopleiding is het nog niet noodzakelijk dat je al in het bezit bent van een theorie certificaat. De rij coaches bij Rij Centraal Amsterdam zijn allemaal gekwalificeerde theorie docenten en zullen jou gedurende je leertraject onderwijzen, begeleiden en ondersteunen. Het theorie examen zal binnen de 10 tot 15 dagen van jou spoedopleiding worden ingepland. 

Na aanmelding van jou spoedopleiding kan je binnen twee dagen starten met de opleiding.  Rij Centraal Amsterdam geeft jou de garantie dat je binnen de tijdsduur van 15 dagen zal slagen voor zowel je theorie- als praktijk examen. 

Gezondheidsverklaring; medische status bij CBR

Elke leerling die het praktijkexamen aflegt, moet beschikken over een ingevulde Eigen verklaring (EV). De elektronische Eigen Verklaring wordt door Rij Centraal Amsterdam samen met de aanvraag voor het praktijkexamen verstuurd naar het CBR. Indien alle vragen op de Eigen Verklaring zijn beantwoord met nee, dan is er bij het CBR geen medisch dossier aanwezig. Meer informatie over de eigen verklaring vind je op de site van het CBR.

 

Kosten spoedopleiding bij Rij Centraal Amsterdam

De prijs voor een spoedopleiding bedraagt slechts €999-,
Dit spoedpakket is opgebouwd uit de volgende onderdelen; 

MEGA ACTIE!

999-,
  • 20 rijlessen
  • Theorie stof
  • Theorie dagcursus
  • Proef theorie-examens
  • Cbr Theorie-examen
  • Proef praktijk-examen
  • Cbr Praktijk-examen

Deze spoedopleiding geeft jou de gelegenheid om je rijbewijs in Amsterdam te halen in een kort tijdsbestek.  De spoedopleiding bij Rij Centraal Amsterdam wordt vooraf ingepland. Het theorie- en praktijkexamen wordt door ons gereserveerd.