Theorie Garantie

Rij & Theorie Centraal garandeert je theorie-certificaat

Rij Centraal heeft een nauwe samenwerking met het  team van Theorie Centraal die als experts dagelijks leerlingen succesvol hun theorie-examen helpen te behalen. Stel dat je een van onze zeer voordelige pakketten hebt aangeschaft, dan heb je de volledige vrijheid om je via het inschrijfformulier aan te laten melden voor de dag cursus(sen). Als je een pakket hebt aangeschaft met een theorie garantie dan mag je onbeperkt theoriecursussen volgen overal in het land, dus waar en wanneer je wilt!. 

Slagen centraal

Deze unieke samenwerkingsmethode geeft de leerlingen het nodige zelfvertrouwen omdat de lesmethode zorgt voor een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen en de lesstof. Ook het gevoel van vrijheid die de methode en de theoriegarantie geven, zorgt ervoor dat de leerlingen juist succesvol hun theorie-examen afleggen, zonder zich zorgen te maken over extra kosten bij een tweede poging. Deze zijn gratis en op meerdere plekken in het land. Het voordelig pakket met theorie-inclusief is met slagingsgarantie.

CBR Theorie-examen centraal

Je krijgt de beste methode, lesstof en ervaren docenten voor je theorie-begeleiding. Deze zijn bekend met theorie dagcursussen maar ook theorie met meerdere dagen. In ieder geval is je theoriediploma een garantie!

Slagen centraal

Hoogste slagingspercentage We hebben bij Theorie Centraal het hoogste slagingspercentage van Nederland. Doordat de interactie zo goed is tussen docent en leerlingen is de slagingskans veel hoger. Dit is meteen een van de grootste redenen waarom het slagingspercentage zo hoog is bij Theorie Centraal. Het komt bij ons regelmatig voor dat kandidaten met 0 fout slagen en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Bij ons staan de inhoud van het theorieboek en onze cursisten centraal! Waar we ook trots op zijn bij onze auto theoriecursus is dat onze slagingspercentage van leerlingen met zware dyslexie en faalangst het hoogste is in Nederland. Bij ons krijgt iedereen de begeleiding die het beste bij je past en dan kan je dus gewoon je theorie in 1 keer halen! Tijdens de auto theoriecursus krijg je uiteraard ook pauze tussendoor met wat drankjes en snacks.

Digitale theorie-stof & gratis theorie boeken

Je ontvangt gratis theorieboek(pdf) van ons nadat je hebt aangemeld. Het is zeker handig dat je het boekje doorbladert om algemeen kennis te nemen met theorie inhoud. Vooral de kennis van verkeersborden maakt de theorie cursus veel makkelijker voor je! Je kan daardoor spoeler door de inzicht vragen heen. Daarom hebben we besloten om elke theorie leerling nog een gratis theorieboek te verzenden. Nadat je theorie dagcursus hebt afgerond, kan je nog Theorie Centraal contacteren om vergelijkbare proef-theorie vragen te ontvangen. Door de extra proef theorie vragen blijft je kennis niet alleen maar een dagje maar voor een zeer lange termijn plakken in je geheugen. Door dat je theorie kennis en inzicht voor een lange termijn hebt geleerd, slaag je zo makkelijk in 1 keer van je praktijk examen!

Faalangst-, add, adhd, dyslexie, autisme en stressbegeleider

Rij & Theorie Centraal Amsterdam heeft binnen het team van Theorie leraren Theorie coaches in dienst die ervaring hebben met leerlingen met ADHD, faalangst of autisme. Zij passen de lesstof in de klas aan naar de behoefte en het vermogen van de leerling en niet andersom waardoor Rij Centraal Amsterdam in staat is maatwerk te leveren.

Slider

Contact & Aanmelden

Heb je een vraag?

Je hebt vraag over rijbewijs halen maar je hebt nog een aantal vragen. Schroom niet om met ons contact op te nemen. 

Om je direct aan te melden voor een proefles kun je formulier invullen. Er wordt binnen 2 uur gereageerd. Voor telefonisch contact zijn wij als team 7 dagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Call Now Button